Jeg skal blogge – men om hva..?

Hei dere! Mitt navn er Camilla Jolene. Jeg har akkurat rundet 30 år, vært lykkelig gift siden 2012, og jeg er tidligere blogger – blandt annet med bloggen “Mellom virkelighet og drøm” – som ble lagt ned da jeg valgte å slutte med blogging (av forskjellige grunner). Jeg blogget mellom 2007 og 2013, og jeg må innrømme at jeg har savnet det fra tid til annen. Jeg blogget om mine psykiske lidelser og utfordringer rundt dem. Siden da har ting endret seg, både på godt og vondt.

Jeg skal nå blogge igjen – hvertfall prøve – men hva kommer jeg til å blogge om?

Jeg er for åpenhet og antistigma innen psykisk helse, og jeg vil være med på å sette lys på hva som ligger bak masken, bak lukkede dører, bak diagnosene, og bak stigmaet om det å være psykisk syk. Jeg vil sette fingeren på mine erfaringer om triggere, selvmord, feilbehandling, tvang, forskjellige diagnoser jeg har og har hatt, og det å være pårørende. Jeg skal såklart også skrive om mestring, samhold, avledning, kreativitet og hverdagens gleder.

Jeg har vært i psykiatrien halve livet mitt, har slitt fra veldig ung alder, og har mengder av erfaring med psykiatrien på godt og vondt. Jeg har tidligere blandt annet slitt med PTSD, tilbakevendende depresjoner, akutte psykoser, rusmisbruk, alkoholmisbruk, selvskading, selvmordsforsøk, bulimi og forskjellige typer angst. Jeg har også hatt diagnoser som ADHD og Borderline personlighetsforstyrrelse, men som har vært feilsatt. Sistnevnte, samt PTSD, står enda i papirene mine, noe jeg er helt uenig i, men det er noe jeg skal skrive om senere.

Jeg håper at jeg med denne bloggen kan være til hjelp og støtte, for andre som sliter, for pårørende, for de som arbeider med psykisk syke, eller generelt “mannen i gata”. Jeg vil også blogge for min egen del, for å sortere tanker og erfaringer.

Jeg vil også, stolt, fortelle at jeg snart gir ut en debutbok, en diktsamling, skrevet rundt erfaringer fra det å slite psykisk. Boka og flere dikt finner dere på “Tankenett” på Instagram. Min vanlige Instagram-profil finner dere i sidemenyen.

Jeg håper bloggen min vil falle i smak, og jeg tar gjerne imot ris, ros og forslag til temaer.

Vi blogges!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no